Werving en selectie:


Nacido Zorg biedt een flexibele ondersteuning voor wervingsvraagstukken. Wij stemmen onze dienstverlening af op uw personeelsvraagstuk en met onze kennis van zorg en scherpe selectieprocedures durven wij te zeggen dat succes gegarandeerd is.
 
Werven. Selecteren. Presteren.
Of u nu de volledige werving en selectie uit wilt besteden of slechts gedeeltelijk, Nacido Zorg biedt de ondersteuning die bij u past:

 • Analyse van uw wervingsbehoefte
  Het is voor ons belangrijk te weten waar uw organisatie voor staat, om welke reden u personeel zoekt en aan welke criteria het nieuwe personeel moet voldoen. Het maken van een goed functieprofiel is het begin van de succesvolle zoektocht naar de ideale kandidaat.

 • Werving
  Ons gespecialiseerde recruitment team gebruikt een breed scala aan wervingskanalen voor het werven van geschikte kandidaten.

 • De juiste selectie maken
  Middels gesprekken schetsen wij een persoonlijkheidsprofiel, waarin de competenties, kennis, ervaring, motivatie en karaktereigenschappen van de kandidaat helder worden. Zo komen we tot de best mogelijke match.

 • Zekerheid van topprestaties
  De resultaten van de profielschetsen helpen u om de juiste kandidaat te selecteren. We adviseren zowel de nieuwe medewerker als de organisatie tijdens de inwerkperiode, zodat beide een vliegende start maken.