242016Feb

Vacature Arts voor verstandelijk gehandicapten

Nacido Zorg logo designbyelja Arts voor verstandelijk gehandicapten

Wij zijn voor toekomstige werkgevers in de regio Oost-Nederland voortdurend op zoek naar een (interim) arts voor verstandelijk gehandicapten voor minimaal 15 en maximaal 36 uur per week.

Ben jij een ervaren AVG arts met minimaal WO niveau, op zoek naar een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg en in het bezit van een afgeronde opleiding? Lees dan verder en meld je aan om in het database van Nacido Zorg te komen.

Functie omschrijving:

De organisatie heeft een splitsing gemaakt tussen huisartsenzorg en AVG zorg. Iedere cliënt heeft een eigen huisarts, de AVG verleent aansluitend hierop specialistische medische zorg.Buiten kantoortijden vindt triage plaats door een verpleegkundige voorwacht, die kan opschalen naar de huisartsenpool voor spoedzorg. De AVG heeft achterwacht voor de huisartsen.

De organisatie kent een grote variatie aan cliënten: van jong tot oud, van een relatief lichte tot een ernstige meervoudige beperking met gedragsproblematiek.Om intensieve en complexe vraagstukken goed te kunnen behandelen is binnen de organisatie het Diagnostiek en AdviesCentrum opgericht. Multidisciplinaire expertise wordt gezamenlijk aangewend om tot nieuwe inzichten en adviezen te komen.Extramurale consulten vinden plaats en er bestaan plannen om de polikliniekfunctie de komende twee jaar stevig uit te breiden in samenwerking met huisartsen en kinderartsen.Het op leiderschap geeft een extra dynamiek aan de AVG praktijk. Daarnaast is de waarneming voor de BOPZ binnen de AVG praktijk gestalte gegeven. Als AVG ben je ook betrokken bij de kennisteams zoals eet/slikstoornissen, valpreventie, nachtrust en pijn.Onderzoekslijnen op de thema’s valpreventie en medicatieveiligheid worden binnen de organisatie geïmplementeerd.

Functie-eisen:

  • Voor deze vacature ben je een BIG-geregistreerd AVG/SOG.
  • Je bent een sociaal vaardige collega, die zich kan verbinden met cliënten en medewerkers.
  • WO gediplomeerd
  • Je vind multidisciplinaire samenwerking een must;
  • Je vind uitdagingen in complexe VG problematiek op somatisch en/of psychisch gebied;
  • Je wilt investeren in samenwerkingsverbanden met eerste – en tweedelijnszorg;
  • Je word geïnspireerd in het werken aan de verdere ontwikkeling van de kwaliteit van leven van onze cliënten.

Wij bieden:

  • Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg.
  • De mogelijkheid om je netwerk en ervaring uit te breiden in de zorg.
  • Een uitdagende functie, waarin jij als zorgverlener het verschil kan maken voor je cliënt.

Arbeidsvoorwaarden en Sollicitatieprocedure:

Stuur je brief en CV naar de Keulenstraat 12, 7418 ET in Deventer. Geef hierin aan in welke regio je wilt werken en hoeveel uur beschikbaarheid je hebt. Als je nog vragen hebt over deze vacature kan je telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Nacido Zorg biedt je een marktconform salaris/tarief. Je CV wordt beoordeeld door de afdeling recruitment. Alleen bij een geschikt profiel zal er binnen 2 werkdagen contact worden opgenomen en zal er een gesprek volgen met een recruiter. Mocht je vragen hebben over je sollicitatie kan je per email contact opnemen met de afdeling recruitment.