Nacido Zorg levert deskundige en snel inzetbare zorgmedewerkers. Ziekteverzuim, vakantieperiodes, nieuwe ontwikkelingen en veranderingen in de zorgsector vragen om een flexibele inzet van personeel. Nacido Zorg bemiddelt graag voor u en lost personeelstekorten op binnen uw organisatie door het vinden van de juiste professionals.

Binnen uw organisatie wilt u direct in staat zijn pieken op te vangen en wilt u, wanneer het wat minder gaat, moeiteloos uw personeelsbestand kunnen aanpassen. Of het nu gaat om de vraag naar tijdelijke of vaste medewerkers, u kunt op Nacido Zorg rekenen. Zowel bij vervanging van een zieke medewerker als bij het samenstellen van een compleet team voor een nieuw project, Nacido Zorg vindt de juiste medewerkers. Dit kan op basis van direct inzetbare oproepkrachten of via detachering, werving en selectie.

Nacido Zorg werft en selecteert voor uw organisatie, met als doel om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Of u nu de volledige werving en selectie uit wilt besteden of slechts op bepaalde onderdelen specifieke expertise zoekt, Nacido Zorg biedt de ondersteuning die u wenst.

Ben u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

In elk contact staat een respectvolle en gelijkwaardige benadering van het individu voorop. De beste resultaten worden behaald wanneer men met elkaar in verbinding staat, open en eerlijk. Dit geldt zeker in de zorg.

Nacido Zorg staat voor:

  • Kwaliteit
  • Integriteit
  • Persoonlijke aandacht
  • Resultaatgerichtheid